Mezunlardan Haberler

Untitled document

PHOENIX MEZUN BULUŞMASI

Phoenix  Mezunlar Buluşması, 15 Ekim 2012 akşamı Phoenıx şehir merkezinde meşur 1130 The Restaurant 'da gerçekleştirildi. Toplantıya bölüm başkanımız Prof. İhsan Sabuncuoğluö Prof. Orhan Güvenen hocamız ve 30 civarında mezunumuz katıldı. Farklı dönemlerde okumuş mezunların birbirleriyle kaynaştıkları gecede bölüm başkanımız da mezunlarımızdan öğrencilerimiz hakkında geri bidirim aldı ve bölümüzün güncel durumu ve ilerideki mezun projeleri hakkında bilgiler sundu.

MEZUNLARIMIZIN BAŞARISI

Bölümümüz mezunlarından Burhaneddin Sandıkçı (2001) "Liver transplantation" konusundaki doktora çalışması ile "2007 Bonder" sağlık alanındaki ödülüne layık görüldü. Ödülünü 4 Kasım Pazar günü Seattle'da yapılan INFORMS toplantısının ödül töreninde almıştır.

CMU Business School'da öğretim üyesi olarak çalışan Prof. Bahar Biller (1996), ABD Başkanlarının genç bilim insanlarına vermekte olduğu Kariyer ödülüne (Presidential Early Career Awards for Scientists and Engineers) layık görülmüştür. Ödülünü White House'da düzenlenen törende ABD Başkanı Bush'dan almıştır.

Mezunlarımızı kutlar, başarılarının devamını dileriz.

İSTANBUL MEZUNLAR BULUŞMASI

İstanbul Mezunlar Buluşması, 27 Nisan 2007 akşamı Şişli Grand Cevahir Hotel'de gerçekleştirildi. Toplantıya rektörümüz Prof. Ali Doğramacı, bölüm başkanımız Prof. İhsan Sabuncuoğlu ve 1990 - 2006 yılları arasında mezun olmuş 112 mezunumuz katıldı. Farklı dönemlerde okumuş mezunların birbirleriyle kaynaştıkları gecede rektörümüz üniversitenin gelecekteki politikaları, bölüm başkanımız da bölümüzün güncel durumu ve ilerideki mezun projeleri hakkında bilgiler sundu.

1993 MEZUNLARIMIZDAN ERDİNÇ ÖREN'İ KAYBETTİK

(Bölüm başkanımız Prof. İhsan Sabuncuoğlu'nın mesajı)

Sevgili Mezunlarim,

Biraz once öğrendim, 1993 yılı mezunlarımızdan ve DANONE Gurubu IT Muduru Erdinç Ören kardeşimizi maalasef beyin kanaması sonucu kaybettik.

Erdinç daha gecen Pazartesi bölümdeydi. 21 Haziran'da duzenliyeceğimiz panelde konuşmacı olarak katılacaktı. Ama ne yazik ki kendisini cok genç yaşta ve aniden kaybettik.

Mezun bilgi sistemini bu şekilde acı haber vermek icin kullanacağim hic aklıma gelmemişti. Ne kötü bir şey! Hepimizin başı sağolsun.

MEZUNLAR PANELİ İLE 4. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ MEZUNLARIMIZLA BULUŞTU

Endüstri Mühendisliği mezunlarından Hakan Ergen (PG), Erdem Çelik (Kanaltürk), Barış Karakullukçu (Accenture), Hasan Bala (Real), Erhan Bostan (Aydın Örme) ve Asil Ersoydan (Kendi şirketi), 4. sınıf lisans öğrencileri ile deneyimlerini paylaşmak üzere IE 496 Seminer dersi çerçevesinde buluştu. Bölüm başkanımız Prof. İhsan Sabuncuoğlu ve Mezunlar Ofisinin katkıları ile gerçekleştirilen organizasyonda konuşan Prof. Sabuncuoğlu mezunlar ile öğrencilerimizin iletişiminin ileriki hayatlarındaki öneminden sözetti. Panel sonrasındaki resepsiyonda, öğrencilerimiz mezunlar ile birebir konuşma olanağı buldu.